2-12 de maig

IES Madina Mayurqa

Aquest any es celebra la XXIII edició del Concurs Euroscola dedicat al 60è aniversari de la signatura del Tractat de Roma (1957-2017). El concurs, organitzat pel Parlament Europeu a Espanya, en col·laboració amb la Representació de la Comissió Europea a Espanya té ja una llarga trajectòria i promou la participació de la comunitat educativa en els afers europeus.
Aquesta convocatòria pretén que els joves participants reflexionin sobre el procés de transformació de la Unió Europea en un espai de llibertat, de justícia i de seguretat al llarg d’aquests 60 anys. El tema central del concurs la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea, és a dir, el text que recull els principis i valors dels pobles i ciutadans de la UE, després de 60 anys de compromís i camí junts.
En aquest concurs hi participen varis IES de les Illes Balears i aquest són els fantàstic vídeos amb els què concursen:

Vídeos realitzats per al concurs Euroscola

Euroscola 2017- Un món adaptat, un món ideal

Making of- Un món daptat, un món ideal

Els guanyadors donaran a coneixer el proper dia 9 de maig.
Molta sort per a tots!

próximo puesto

Atrás puesto

Dejar una contestacion

© 2018 Setmana d'Europa Illes Balears

Tema de Anders Norén