BREXIT

ACTUALITAT I preguntes freqüents

ACTUALITAT

Els ciutadans espanyols al Regne Unit poden informar-se a l’Ambaixada d’Espanya a Londres i davant les autoritats britàniques de les accions a prendre. L’Ambaixada compta amb el servei específic de la Finestreta Única Brexit (emb.londres.brexit@maec.es ) per respondre a consultes particulars, organitzar reunions informatives i brindar assistència personalitzada en els tràmits de registre post-Brexit.

Es pot obtenir informació més actualitzada als següents enllaços de la Comissió Europea en relació al nou Acord de Comerç i Cooperació assolit el 24 de desembre de 2020 i en el document de preguntes i respostes en relació a aquest acord, al web “Preparados para el Brexit” del Govern d’Espanya, en relació a la incidència a l’Estat espanyol, i es pot consultar el Reial decret llei de mesures d’adaptació al Brexit aprovat pel Govern d’Espanya el 29 de desembre de 2020. També poden obtenir informació d’utilitat al web del Govern britànic.

Comissió Europea. Acord de Comerç i Cooperació entre la Unió Europea i el Regne Unit: protegir els interessos europeus i garantir la competència lleial i la cooperació ininterrompuda als àmbits d’interès mutu (24 desembre 2020)

Comissió Europea. Preguntes i respostes: Acord de Comerç i Cooperació entre la Unió Europea i el Regne Unit (24 de desembre 2020)

Govern d’Espanya. Preparados para el Brexit. La Moncloa.

Reial decret llei del Govern d’Espanya d’adaptació al Brexit (29 desembre 2020)

Ciutadans espanyols davant el Brexit. Informació i preguntes freqüents. Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació (gener 2021)

pròxim Publicar

Anterior Publicar