Dia d'Europa 2020

Programació

Dia d’Europa petit – Videoconte “Units en la diversitat”

videoconte “Units en la diversitat”

Com cada any i amb motiu del Dia d’Europa (9 de maig) el Centre Balears Europa organitza una activitat infantil per commemorar aquesta data.

En aquesta ocasió i degut a la situació hem organitzat amb col•laboració amb vàries biblioteques municipals una activitat online per als més petits.
Es tracte de l’adaptació a vídeo del conte “Units en la diversitat”.
Aquest vídeo conte (8 minuts de durada) estarà disponible dia 9 de maig a aquesta web, a les nostres xarxes socials i a les xarxes de les biblioteques col•laboradores; de moment son:

Mallorca: Sineu, Manacor, Mancor de la Vall, Sant Llorenç, Llubí, Artà, Esporles, Santa Maria, Campos, Felanitx, Portocolom, Sencelles, Son Servera, Cala Millor, Calvià, Consell, Cas Català, Illetes, Bendinat, Santa Ponça-Galatzó,Peguera, Calvià-Can Verger, Son Caliu-Es Generador, Son Ferrer, Magalug, Capdepera, la xarxa de biblioteques municipals de Palma-Bibliopalma, Binissalem, Muro, Llucmajor i Sa Pobla.

Menorca: Maó, Ciutadella, Es Castell, Sant Lluís, Ferreries, Es Migjorn, Mercadal i Fornells.

Eivissa: Sant Antoni de Portmany.

Al conte “Units en la diversitat” els més petitis coneixeran a Ateneu l’europeu, qui a través dels seus amics descriuen de manera didàctica els valors de la Unió Europea:

Llibertat
Igualtat
Solidaritat
Dignitat
Justícia
Ciutadania

Veure videoconte:

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta